Personlig utveckling, Sandras Soulfulness

Less is more

Hej alla härliga,
Livet rullar på. Visst går det fort?

Jag hade en fantastisk kväll tillsammans med J igår. Vi vardagslyxade med en god middag på stan och satt sedan hemma i fåtöljerna med varsin kopp te. Jag uppskattar verkligen tiden när vi stannar upp för att skapa utrymme att bara vara med varandra. Han får mig alltid att reflektera och hjälper mig att sätta ord på mina tankar och känslor.

Jag har haft en lite längre period när jag har sökt mig in i mig själv. Jag har känt ett ovanligt stort behov av ensamhet och tystnad. Jag har svårt att finna lugn och balans i den förändringsprocess som jag för tillfället befinner mig i och det gör det svårt för mig att lyssna och lita på min inre röst. Då hjälper han mig.

Det som framkom efter gårdagens härliga samtal var min längtan efter att ”skala av”. Jag har under en längre period känt att livet och tillvaron innehåller för mycket. Hur hinner vi med allt? Varje morgon när vi vaknar har vi hundratals val framför oss, på gott och ont. För tillfället gör det mig mest stressad. Jag vill för mycket. Tiden räcker liksom inte till.

30909903_10155174400921036_584651204_o

Så mitt mantra att jobba med den kommande tiden är ”Less is more”. Fullt fokus på några få utvalda delar i livet istället för att vara splittrad mellan många olika. Det är en konst! Och grunden i ett själfullt liv. Mer närvaro. Mindre stress.

Om du fick välja bort allt i ditt liv som du inte gör för din egen skull, vad skulle då bli kvar? Det är frågan jag ställer mig. Och svaret får bli ledstjärnan i skapandet av mitt liv. Vad blir ditt svar på den frågan? ♥

Kärlek,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.