Sandras Soulfulness

”Begränsa dig inte” – Humlan

Enda sedan jag var liten så har jag haft en oförklarlig fascination för humlor. Mamma har berättat att jag brukade rädda humlorna som flugit in genom att bära ut de med bara händerna (before I got wise, obviously). Men jag har helt enkelt alltid tyckt om och känt lite extra kärlek för dessa knubbiga insekter.

Igår flög en liten stackare in genom vår ytterdörr som stod öppen i sommarvärmen. Den har sedan spenderat dygnet med att envist flyga mot vårt takfönster som sitter alldeles för högt upp och därmed omöjliggjort en räddningsinsats. Den började sitt surrande och studsande mot fönstret redan kl 05.30 i morse = väckarklocka överflödig.

Idag när jag kom hem så låg den darrande på vårt köksgolv och jag kunde äntligen lyfta ut den på altanen. Väl på utsidan insåg jag snart att den lilla stackaren var alldeles för utmattad för att kunna räddas och trots envisa försök att ge den sockervatten (är det ens något den vill ha?) och uppmuntran så gav hen snart upp 💔 Med tanke på djuret storlek så gjorde det oproportionerligt ont i hjärtat.

Av nyfikenhet gick jag in och hämtade Solöga för att slå upp vad humlan kommer med för budskap.

Tack fina humlan för att du påminner mig om att allt är möjligt 🐝

Namaste,

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.