Sandras Soulfulness

Happiness is the new rich

Det börjar närma sig ett år sedan jag började skriva på den här sidan. De första månaderna skrev jag bara för mig själv, för att kunna följa min egen utveckling. Det kändes skönt. Prestigelöst. Det blev lite tuffare när jag öppnade upp och bjöd in er, jag kände genast lite mer press att leverera.

Skrivandet har hela tiden varit ett försök för mig att sortera det som händer omkring mig, men framför allt inom mig. Och jag är glad och tacksam att du fortfarande är med på resan. Om du har varit med från starten så vet du hur mycket som har hänt. Jag är stolt över de steg jag tagit och de beslut jag har fattat. Hur långt jag har kommit på så kort tid.

Och vet du vad? Det är faktiskt nu det börjar på riktigt. Jag känner det i hela kroppen! Jag är på väg. På väg dit jag ska vara. På väg mot mitt sanna jag och mitt stora syfte. Jag är tryggt guidad och varsamt vägled ❤️

Om en vecka, då står jag helt på egna ben och kontrollerar själv min tid. Jag känner mig glad och förväntansfull. Då har jag också en förhoppning om att ta denna plattform till nästa nivå för att ge dig chansen att följa mig ännu närmre på min väg. Jag känner stor tacksamhet om du vill fortsätta följa mig!

Vi hörs snart,

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.