Sandras Soulfulness

”Hoppat utan att veta vad jag ska göra sen”

Igår fick jag ett meddelande från en vän till mig. Hon skrev: ”Gokväll, Har just nu gjort en ”Sandra”. Hoppat utan att veta vad jag ska göra sen. Sagt upp mej. Känner att drygt 12 år räcker. Har inget mer att ge”.

Jag läser meddelandet igen nu ikväll och mitt hjärta fylls av en sådan värme och min mage med ett välbekant pirr. Vilket mod det krävs för att våga hoppa utan att veta vart en landar. Men vilken belöning det ger den dagen en vågar följa sitt hjärta!

Idag är det exakt en vecka sedan jag avslutade min fasta anställning. Och vet du vad? Jag vet fortfarande inte helt säkert vart den här resan kommer att leda mig, men jag vet att jag fattade rätt beslut. Jag vaknar på morgonen och känner i hela själen att jag är precis där jag ska vara, att allting är väl. Resten hjälper Universum mig att lösa efter hand.

IMG_0442(2)

Jag känner en äkta lycka när jag får höra att någon annan i min omgivning har vågat göra det samma. Jag vet att mitt beslut kommer att leda till så mycket fina saker och om en av de är att jag kan inspirera andra i min omgivning till att våga ta samma steg, då är jag mer än lycklig.

  1. Om du trivs där du är, underbart. NJUT!
  2. Om det är lite kämpigt just nu, kämpa på. Du klarar mer än vad du tror.
  3. Om du har kämpat och kämpat och kämpat men uppförsbacken bara fortsätter, tänk tanken att lämna situationen (även om du inte har en plan). Om det får ditt hjärta att sjunga, då är det dags.

raise-3338589_1280

Det är en berusande och livgivande känsla att hoppa utan att veta vad en ska göra sen. Läskig men underbar. Vilken av de tre ovanstående punkterna passar in på din nuvarande livssituation?

Livet är mer än jobb, måsten och åtaganden. Ge dig själv gåvan att leva ♥
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.