Sandras Soulfulness

Ditt liv skapas, här & nu

Två månader har det tagit mig att landa i insikten om att jag har fattat ett beslut som totalt förändrar mitt liv. Det är inte de praktiska handlingarna som att säga upp mig från jobbet som har haft störst betydelse, utan valet att fr o m NU leva utifrån mina egna förutsättningar. Ingen annan sätter ramarna, ingen annan bestämmer – it’s all me.

Vi har haft tre ljuvlig semesterveckor tillsammans, jag och min lilla familj. På måndag börjar ”vardagen” igen, med den lilla detaljen att jag inte har någon vardag att återvända till ännu. Så på måndag börjar jag att skapa den. Inget mer väntande på att någon annan ska göra jobbet. Superläskigt. Och megainspirerande!

Ditt liv skapas, här & nu, är du delaktig eller en passiv åskådare?

Kärlek & värme,

Sandra

2 reaktioner till “Ditt liv skapas, här & nu”

  1. Oj, va jag är delaktig just nu. Mitt nya liv börjar också nu och jag är såå nyfiken på vad det ska bli. För det vet jag inte fullt ut. Jag tänker att jag får börja och se vart det leder. Men det är lite skrämmande att i inte veta. Särskilt när man är van att planera allt.
    Allt gott till er alla. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.