Sandras Soulfulness

Kreativitet

Visst är det härligt att vara kreativ? Kreativitet har oändligt med uttryck och möjligheter. Personligen har jag alltid tyckt om att skriva. Men jag har också haft en känsla för färg och form som har tagit sig uttryck genom inredning. Jag tycker om känslan av att skapa någonting som jag sedan kan använda mig av.

Just för tillfället är jag i behov av ett nytt bord som jag kan använda när jag lägger kort. Istället för att köpa ett nytt så valde jag en tur till Röda korset. Både ekonomiskt och miljösmart, men framför allt roligt! Här kan du se resultatet.

Innan och under processen:

 

Resultatet:


Renoveringen var så rolig att jag fick mersmak och redan har börjat planera för lite nya skapar-projekt. Det är så härligt att känna att jag har tid för kreativitetens kraft att verka. Förhoppningsvis kan jag visa upp lite fler hantverk snart.

Vad tycker du om att göra för att vara kreativ?

Varma hälsningar,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.