Sandras Soulfulness

naturum & soppbuffé

Jag har haft en helt ljuvlig dag idag. Jag vaknade av stormvindar utanför fönstret och fick en oväntad förkänsla av höst. Mysigt. Efter en lugn frukost och lite förmiddagsjobb så försvann plötsligt strömmen…

Jag insåg att om jag ville äta varm lunch så fick jag snällt lämna hemmets fyra väggar. Jag valde att åka till älskade Bräckan och naturums soppbuffé. Fjärås Bräcka är en av mina starkaste kraftplatser. Jag får alltid lugn och kraft när jag promenerar längs med åsen eller sitter vid vattnet. Och det ekologiska kaféet inne på naturum serverar jättegod mat ♥

Med härlig musik i öronen kunde jag komma till ro trots många kafé-gäster. Med Kyle Grays ”Keepers of the Light” orakelkort samt papper och penna fick jag en fin meditativ stund med flera nya insikter. Vissa platser har verkligen förmågan att få sinnet att varva ner. För mig är detta en sån plats.

Har du någon speciell plats som du gillar att besöka för att varva ner och komma till ro?

Kärlek,
Sandra

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.