Soulful by Kosk

Intuitiv vägledning vs. medial sittning

Jag får ofta frågan om hur det går till när jag möter mina kunder. En allmän uppfattning är att andliga terapeuter och medium endast arbetar med andekontakt vilket inte är hela sanningen. Det är vanligt att söka sig till min yrkesgrupp för att en vill komma i kontakt med en avliden anhörig – en så kallad medial sittning eller reading. Det finns många otroligt skickliga medium som enbart eller i huvudsak arbetar med just detta, jag är dock inte en av dem.

Jag arbetar i första hand med intuitiv vägledning. Det innebär att jag använder min förmåga att avläsa och känna in energier för att ta emot information som kommer ifrån en annan dimension. Som intuitiv/medial kan en ta emot information på olika sätt. Vissa har förmågan att se (clairvoyance), vissa har förmågan att höra (clairaudience) och vissa har förmågan att känna (clairsentience). Jag tar emot information genom clairsentience vilket innebär att jag använder min kropp och mina känslor som en informationskanal.

IMG_1246

Informationskällan kan vara ”extern”, det vill säga dina guider, skyddsänglar, avlidna anhöriga eller andra vägledare. Men det kan också vara ditt eget högre jag – även kallat ditt under-/övermedvetna. Detta är egentligen min ”favoritlänk” till information eftersom det är din egen själ som talar direkt till dig, vilket jag tycker är otroligt fint.

En skicklig andlig terapeut använder sin förmåga att ta emot och förmedla information utan att den färgas av egna uppfattningar/åsikter/minnen etc. Informationen ska vara så ”ren” som möjligt. Vad jag tycker är inte intressant för dig.

Syftet med intuitiv vägledning är att förmedla information och ge verktyg som träffar rätt i hjärtat och hjälper dig framåt i din utveckling. Det kan handla om att lyfta nya perspektiv, bekräfta saker som du har gått och funderat på, förmedla kärleksfulla budskap eller råd, ge en inblick i din framtid, besvara direkta frågor eller också är det något helt annat. Jag kan inte styra vilken information som kommer igenom utan Universum ger dig det du behöver allra mest i den situation som du befinner dig i just nu.

IMG_1146

Mitt mål är att du ska lämna vårt möte med nya insikter, förståelse och framförallt en varm känsla i hjärtat. Om jag har gjort mitt arbete bra så kommer jag att ha förmedlat information som du känner igen och kan relatera till. Jag vill att du ska känna att jag bekräftar vad du redan har känt inom dig, vad din själ har försökt att förmedla till dig personligen. Du har alla svar inom dig, jag bara hjälper dig att lysa ljus på dem ♥

Om du har några fler funderingar över hur mitt arbete fungerar så är du varmt välkommen att kontakta mig. Din nyfikenhet är det roligaste med mitt arbete!

Kärlek,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.