Soulful by Kosk

Nytt, hela tiden nytt

Hej alla härliga ♥

Här på bloggen är det ganska tyst – ledsen för detta.
Det är hela tiden så mycket nytt på gång och jag försöker landa i vart jag ska rikta min energi och lägga mitt fokus. Skrivandet har liksom hamnat lite i skym undan under sommaren då mycket fokus har legat på att etablera den ”fysiska” verksamheten med sittningar och workshops. Men med hösten kommer eftertanke och för mig blir skrivandet ett utlopp och ett sätt att samla tankarna. Jag känner återigen ett stort behov av att uttrycka mig och dela tankar.

Under den senaste veckan har jag börjat att forma ett nytt projekt som jag hoppas kunna dra igång längre fram i höst eller möjligtvis tidig vinter. Det kommer antagligen att innefatta mer frekvent publicering på sidan och mycket härlig information om allt som har med det spirituella och andliga att göra.

Jag frågade mina vägledare och änglakorten ett antal frågor kopplade till mina planer. Svaren var överväldigande positiva vilket gör mig ännu mer exalterad ✨

På söndag ska jag ha ett första möte med två härliga tjejer som jag hoppas ska kunna hjälpa mig med ”paketeringen och leveransen” av detta projekt. När jag har en tydligare bild över genomförandet så lovar jag att dela med mig till er. Det jag kan säga redan nu är att det kommer att innebära mycket nytt lärande och kunskap för både dig och mig. Mitt arbete kommer att vara helt gratis för dig att ta del av och informationen lättillgänglig.

Jag ser fram emot att dela utvecklingen med dig ♥

Ljus och kärlek,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.