Personlig utveckling, Sandras Soulfulness, Soulful by Kosk

Inspiration, ljus & kunskap

Sedan några veckor tillbaka har jag varsamt men bestämt blivit guidad av mina vägledare mot ett nytt projekt (som jag nämnde för er i tidigare inlägg). Sakta börjar detta projekt att ta form inom mig, om än i långsam takt…

För cirka en vecka sedan postade jag ett inlägg på den fantastiska Facebook-sidan Heja Livet! (om du inte följer ännu så rekommenderar jag dig att göra det). Jag bad alla medlemmar att kommentera med sina absolut bästa tips på spiritualister, energi- och ljusarbetare för att vi tillsammans ska hjälpas åt att sprida detta fina arbete. Jag fick jättefin respons och massor med namn på personer som på olika sätt arbetar för att göra jorden till en ljusare och bättre plats ♥

Efter att tidigare bara gjort en kort ”inventering” av alla de kommentarer som kommit in så har jag idag suttit hela dagen och verkligen fördjupat mig i alla dessa människors arbete via Facebooksidor, Instagram och hemsidor. Och jag blir så glad i kropp och själ över allt fint ljusarbete som varje dag pågår där ute! Att det finns så många som delar inte bara min syn på livet utan också min vision om att sprida detta till ännu fler.

På något sätt kommer allt detta fina arbete att få ha betydelse för min egna verksamhet framöver, jag måste bara låta processen ta sin tid och lita på att jag blir guidad till rätt utformning av projektet. Men syftet kommer att vara att sprida inspiration, ljus och kunskap kring den spiritualistiska världen. Jag vet inte vad det kommer att bli – men det kommer att bli B R A !

Nu ska jag fortsätta att njuta av fler inspirerande människor och deras arbete.

Känner du förresten till någon vars ljusarbete förtjänar att uppmärksammas? Kommentera eller skriv i så fall gärna ett meddelande till mig med kontaktinfo till personen i fråga. Stort tack

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s