Personlig utveckling, Utmaning: Stärk din intuition

Dag 1: Din mottaglighet

Vår första dag och aktivitet är här! ❤ 

Vi ska starta med att tala lite mer om olika sätt att motta information genom våra intuitiva/inre sinnen. Precis som vi har fysisk syn/hörsel/smak/lukt/känsel så kan vi även uppleva dessa sinnesintryck intuitivt. En kort sammanfattning hittar du nedan.

Klarseende(clairvoyance): Förmågan att se bilder för ditt inre (tredje öga) antingen i vaket tillstånd, vid meditation eller drömmar. Individer med ett starkt utvecklat klarseende kan ofta också ha en väl utvecklad fantasi eller fotografiskt minne.

Klarvetande(claircognizance): Många beskriver detta som ett plötsligt vetande. Tankar,känslor eller bilder som dyker upp från ”ingenstans”, men som passar i sammanhanget och ger mening och större insikt.

Klarhörande(clairaudience): Förmågan att motta meddelande via din inre eller yttre hörseln. De som resonerar med det här sinnet har ofta en stark koppling till och älskar musik. När de ska ta emot information så kan de ofta höra en låt spelas upp i huvudet från ”ingenstans”.

Klarkännande(clairempathy):  Du som ser dig själv som en empat kommer med största sannolikhet att identifiera dig med klarkännandet. Det här är förmågan att känna av känslomässig energi. Du behöver inte nödvändigtvis förnimma känslorna i din egen kropp men du är väl medveten om de sinnesstämningar som du har runt omkring dig.

Klarkänsel(clairsentience): Med klarkänsel så upplever du fysiska förändringar i din kropp kopplat till intuitiv information. Det kan yttra sig som rysningar, kittlingar, värk i kroppen, värmeväxlingar eller känslan av fysisk beröring på huden. Du känner bokstavligen hur energi påverkar din fysiska kropp.

Psykometri(clairtangency): Även detta sinne handlar om fysisk beröring precis som föregående, men beskriver förmågan att kunna motta information om en person/händelse genom att beröra fysiska föremål. Det kan handla om att känna av ett hus historia endast genom att komma in genom dess dörr, eller att kunna avläsa en persons energi genom att hålla i ett föremål som tillhör personen ifråga.

Klarlukt (clairsalience): Att tydligt känna lukter i intuitiv mening innebär att du kan motta information genom att genom näsan eller inom dig uppleva olika dofter. Du kan uppleva att plötsligt och utan förvarning så känner du en stark doft utan logisk förklaring. Vanligtvis så är du också känslig för lukter i din omgivning.

Klarsmak(clairgustance): Förmågan att uppleva smaker utan att det finns någon verklig källa till smakupplevelsen. Precis som med tidigare sinnen så har oftast en”klarsmakare” ett välutvecklat smaksinne i allmänhet.

Här kan du läsa mer i sin originalversion.

Du kan ladda ner dagens arbetsblad nedan. Där hittar du dagens övning: 

Lycka till med din första aktivitet. Jag ser fram emot att höra hur det har gått för dig på sociala medier! Glöm inte att tagga din bild/story med #soulfulintuition så att jag hittar dig.

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.