Personlig utveckling, Utmaning: Stärk din intuition

Dag 12: Utveckla dina inre sinnen

Oj, vad många fina upplevelser och reflektioner jag har fått ta del av så här långt ❤ T A C K för att ni delar med er. Många av era inlägg hjälper även mig framåt i min utveckling och alldeles säkert varandra också.

Och syftet med allt detta är ju att vi ska lära känna oss själva och utvecklas ännu mer.  Kanske kan vissa av uppgifterna kännas ”tjatiga”, men ett grundligt jobb ger långvarigt resultat 🙂 Idag knyter vi ihop säcken för utforskandet av våra inre sinnen för att sedan fortsätta med nya, spännande utmaningar.


Vad kan jag göra för att förbättra sättet som jag använder mina sinnen när jag tar emot information intuitivt? Det är frågan som vi idag ställer till våra guider och vägledare. Arbetsblad hittar du nedan:

Ha en fortsatt fin vecka,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.