Personlig utveckling, Utmaning: Stärk din intuition

Dag 19: Låt orden flöda – skriftligt

Är du en person som skriver dagbok? Eller på annat sätt uttrycker dig genom skrift?

Jag har alltid gillat att skriva och har travar med dagböcker med mer eller mindre spännande innehåll från hela min uppväxt. Det har alltid gett mig ro och ordning ibland tankarna att få sätta mina upplevelser och känslor på pränt. Idag inser jag att det också har varit en intuitiv kanal för mig utan att jag har varit medveten om det.

Jag använder mig ofta av intuitivt skrivande i samband med meditation eller när jag kanaliserar budskap. Genom att låta pennan löpa fritt kan jag fånga tankar som annars slinker obemärkt förbi. Idag ska du också få testa på detta 🙂

Mycket nöje!
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.