Personlig utveckling, Utmaning: Stärk din intuition

Dag 31: Framåtblick

Ju mer jag utvecklar min andlighet desto mer hoppfull blir jag inför framtiden, dels för min egen skull men framför allt för min omvärld.

Den finaste gåvan vi kan ge oss själva och varandra är att fortsätta att utforska, utvecklas och växa som människor för att tillsammans se till att energifrekvensen här på jorden fortsätter att höjas. Din medvetenhet påverkar din omgivning på energiplan och får även andra att vilja utvecklas – och växandet sprider sig som ringar på vattnet ❤

TACK för att du har gett dig själv och även oss andra den här tiden under de senaste 30 dagarna. Det gör stor skillnad för oss alla.

Jag hoppas att de här övningarna, reflektionerna och delningarna ska ha gett dig en skjuss i din personliga och andliga utveckling. Framför allt hoppas jag att denna utveckling ska fortsätta nu när vår tid tillsammans är över ❤

Ladda ner utmaningens sista aktivitet HÄR.

Med all min tacksamhet och kärlek,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.