Sandras Soulfulness, Soulful by Kosk

FÖRÄLDRALEDIG

2018, vilket händelserikt och utmanande år det har varit – ett år som jag nu lämnar bakom mig med djup tacksamhet ❤

2019 möter oss med energier av manifestation. Det är dags för oss alla att förverkliga våra drömmar och skapa i starkt kreativt flöde. Föregående år har för många varit TUNGT och nu har vi möjlighet att röra oss framåt med större lätthet. Andas och njut – ingen förtjänar det som Du!

Med dessa ord vill jag tacka för allt Du gjort för mig det här året – och dra mig tillbaka för att sedan återvända med dubbel kraft och djupare insikter.

Vad gäller mig, bebis och Soulful by Kosk så tänker vi dra oss tillbaka ett tag. Jag känner ett starkt behov att landa, ”boa” och gå in i mig själv inför den kommande förlossningen och mötet med vårt barn.

Jag kommer att logga ut från alla sociala medier och avstå från att blogga under en period. Hur länge jag blir borta har jag ännu inte bestämt mig för, men Du kommer att märka när jag kommer tillbaka.

Fortsätt att ta hand om Dig och glöm inte att livet är till för att levas i glädje – det är vårt största och viktigaste syfte i det här livet.

Med all min kärlek och värme,
Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.