Soulful by Kosk

Hej igen!

Hej alla härliga,

Så mycket har hänt sedan jag sista la upp någonting på webbplatsen. Både i mitt liv och i världen, antagligen också i ditt liv. Vi får uppleva en omskakande och transformerande tid, både på ont och gott, men mest gott. Det är tungt, men jag väljer att tro att allt leder till utveckling och nya möjligheter.

För att kort sammanfatta mina totalt omvälvande 16 månader så har de handlat om min förmåga att vila i och låta mig ledas av min intuition. Hela den här platsen, Soulful by Kosk, har handlat om det – intuition. Först var det ett verktyg för mig att hitta min egen och i snabb takt utvecklades det till en plattform där jag fick uppleva ynnesten att hjälpa er att lyssna till er intuition. Och vad ska Soulful by Kosk utvecklas till nu?

Jag vet faktiskt inte… Mitt liv ser markant annorlunda ut mot vad det gjorde under hösten och vintern 2018. Och det är ju också det som är tjusningen med livet. Vi utvecklas och rör oss vidare. Jag är ännu inte klar över om den här plattformen har en plats i den vardag som jag nu lever som fru på en liten lantgård där vi strävar efter att uppfostra våra barn på ett kärleksfullt och hållbart sätt. Jag har återgått till att vara anställd. Den här gången på en helt fantastisk arbetsplats där jag på ett fritt och kreativt sätt får möta människor och framför allt unga på deras fria tid. Andligheten finns ständigt med mig, den har på ett naturligt sätt integrerats i hela min person och själ – precis så som jag önskade men inte förstod för 16 månader sedan. Men jag jobbar inte aktivt som andlig terapeut.

Vill jag fortsätta det arbetet? Kanske… Eller kanske var det en del av resan. Oavsett så får plattformen finnas kvar ett tag till. Det värmer min själ att se hur mycket trafik jag fortfarande har på sidan trots att den har legat vilande under så lång tid. Tack för att ni finns med mig!

Ta hand om varandra och framför allt dig själv. Jag hoppas att du vågar tro på att allt har en mening.

Med ljus och kärlek,
Sandra

En reaktion till “Hej igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.