Referenser

För mig är det mycket viktigt att du känner ett förtroende för mig inför vårt första möte, något som jag hoppas har kunnat inge i vår kommunikation. Nedan kan du se vad några andra personer har uttryckt efter vårt möte.

Allt gott ♥


gabrielle

Gabrielle
3 oktober 2018

Första gången jag kom i kontakt med Sandra var det även första gången jag kom i kontakt med denna typ av spirituella vägledning. Första gången vi pratades vid, var hon inte bara supertrevlig och lätt att prata med, hon var även så spot-on att jag direkt bokade på ytterligare 1 h då jag också kände att vi inte blev klara – och vilken tur att jag gjorde det! Jag har fått hjälpmedel och kloka råd för att klara av det jag står inför och nu med facit i hand så har Sandra haft så rätt i allt hon sagt. Runtom mig har det även dykt upp tecken som ytterligare förstärker Sandras uttalanden. Jag är helt ärligt ganska mållös då resultatet var så oväntat från min sida. För att verkligen dra nytta av Sandras förmåga måste du ha ett öppet sinne, nyfikenhet och vara tillgänglig för den information hon ger dig. Jag lovar, är du det, då kommer Sandra att ge dig det du behöver. Jag ser redan fram emot nästa samtal för att återkoppla och få mer vägledning i livet. Tack Sandra för allt du har hjälpt mig med!


Sandra

Sandra
11 september 2018

Jag träffade Sandra under ett samtal i somras. Ett möte jag burit med mig och rekommenderat alla i min närhet att själva erfara oavsett om söker direkt el indirekt vägledning. Det var häftigt att bli beskriven med ord jag själv burit med mig utan att uttala av någon helt utomstående. Det gav mig en tillit till att den energi Sandra fångade och beskrev faktiskt var min och därmed gav tyngd i övriga saker som kom fram under samtalet. Jag ser med spänning fram emot när mina olika pusselbitar kommer falla på plats under livet gång 💞 Tack!


Yasmine

Yasmine
24 augusti 2018

Jag var väldigt berörd och tagen efter mitt samtal med Sandra och kan bara ge mina varmaste innerligaste rekommendationer. Sandra har en väldigt stark och närvarande energi.
Jag har inte gjort något liknande tidigare. I vårt telefonsamtal träffade hon rätt i saker som var oerhört personligt bara för mig. Samtalet kommer jag att bära med mig länge.


Milja

Milja
23 augusti 2018

Pratade med Sandra över telefon och fick en otroligt häftig upplevelse av att varje ord hon sa träffade rätt. Otroligt behaglig och inspirerande människa. Jag fick ett behov av att bara få mer utav hennes härliga energi och kunskap! Hon anpassar sig så fint mot mig och lägger allt på en pedagogisk nivå som är lätt att ta till sig. Om du är nyfiken så rekommenderar jag starkt eller möte eller samtal med Sandra, det var absolut ingen nackdel att prata över telefon!


Miranda

Miranda
22 augusti 2018

Jag hade tid för samtal på distans via telefon och hade inte gjort något liknande tidigare så visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Hade en helt fantastisk stund och blev guidad genom saker som jag tänkt och känt men kanske inte kunnat eller vågat säga själv. Verkligen otroligt träffande och mycket som kändes klarare💖 Var som helt bubblig efteråt samtidigt som jag kände mig väldigt lugn. Vill beskriva det som en varm kram för själen.💖 Rekommenderar verkligen!


Ann

Ann
12 maj 2018

Väldigt träffsäker och med stor värme och klokhet.